Επιστροφές

 

Θέλετε να επιστρέψετε το προϊόν που αγοράσατε?

Έχετε το δικαίωμα να το επιστέψετε εντός 14 ημερών από την ημέρα παραλαβής της παραγγελίας σας!

Η επιστροφή των προϊόντων πραγματοποιείται όταν αυτά δεν πληρούν κάποιες προδιαγραφές όπως:

  • Ελαττωματικό προϊόν από εργοστασιακό λάθος / Απουσιάζει κάποιο μέρος του προϊόντος.
  • Έλαβε λάθος προϊόν.
  • Δεν αντιστοιχεί στο μέγεθος ή / και χρώμα που ζητήθηκε.
  • Έχει υποστεί φθορά κατά την μεταφορά του.

Μόνο εάν συντρέχει κάποιος από τους παραπάνω λόγους μπορεί να γίνει δεκτή η επιστροφή χωρίς χρέωση. Σε κάθε άλλη περίπτωση επιβαρύνεται ο καταναλωτής με έξοδα 5 ευρώ τα οποία τα πληρώνει αντικαταβολή με την παραλαβή του καινούργιου προιόντος

Επίσης ο αγοραστής έχει το δικαίωμα να αρνηθεί το δέμα κατά την παραλαβή του από την courier εάν η παραλαβή έχει καθυστέρηση πάνω από 7 εργάσιμες ημέρες χωρίς να υπάρχουν λόγοι ανωτέρας βίας.

Κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας, οφείλετε να ελέγξετε ότι τα προϊόντα αντιστοιχούν στην παραγγελία σας και να μας ενημερώσετε, σε αντίθετη περίπτωση, μέσω mail στο info@yourcloset.gr για οποιαδήποτε ανωμαλία σχετική με τυχόν ελαττώματα ή την ποσότητα των προϊόντων, εντός 4 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία παραλαβής της παραγγελίας σας. Οποιαδήποτε αίτηση για επιστροφή διατυπωθεί εκτός αυτής της προθεσμίας δε θα μπορεί να γίνει δεκτή και απαλλάσσει την εταιρία από κάθε ευθύνη προς τον Πελάτη, με αποτέλεσμα να λογίζεται ότι αποδέχεσθε τα προϊόντα ως έχουν κατά την παράδοσή τους και να μην μπορεί να γίνει δεκτή οποιαδήποτε αλλαγή τους.

 

Διαδικασία επιστροφών

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε το προϊόν από παραδομένη παραγγελία , εντός 14 ημερολογιακών ημερών, μέσω της courier που θα σας υποδείξουμε και να ζητήσετε την αντικατάστασή του με άλλο μέγεθος / προϊόν ή να ζητήσετε επιστροφή χρημάτων

 

ΑΛΛΑΓΗ ΜΕ ΑΛΛΟ ΠΡΟΙΟΝ

Μας ενημερώνετε μέσω mail στο info@yourcloset.gr γράφοντας το ονοματεπώνυμό σας, το προϊόν αγοράς, τον αριθμό της παραγγελίας, καθώς και την ημερομηνία παραλαβής του δέματος και μας γράφετε ότι θέλετε να κάνετε επιστροφή. Μπορείτε να ζητήσετε αντικατάσταση προϊόντος (αλλαγή χρώματος ή αλλαγή μεγέθους), ή αλλαγή του προϊόντος με κάποιο άλλο γράφοντας στο mail το νέο προϊόν που θέλετε να παραγγείλετε. Σε αντίθετη περίπτωση, μπορείτε να παραγγείλετε μέσω του site μέσα σε διάστημα 14 ημερών το νέο προϊόν και μέσα στα σχόλια να αναφέρετε ότι είναι αλλαγή με τον κωδικό της προηγούμενής σας παραγγελίας.


Στη συνέχεια, εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής, μας στέλνετε το προϊόν που θέλετε να αλλάξετε με την courier που θα σας υποδείξουμε και χρέωση δική μας πίσω. Από τη στιγμή που θα παραλάβουμε το δέμα, χρειάζονται 7 εργάσιμες ημέρες για να επεξεργαστεί η παραγγελία σας που επιστρέφει σε μας. Στη συνέχεια σας στέλνουμε το νέο προϊόν.


Η αλλαγή ή αντικατάσταση προϊόντων γίνεται με επιλογή προϊόντος ίσης ή μεγαλύτερης αξίας από το προϊόν της επιστροφής. Σε περίπτωση μεγαλύτερης αξίας, ο αγοραστής πληρώνει τη διαφορά. Επίσης τα μεταφορικά της καινούργιας αποστολής είναι δωρεάν, εφόσον το προϊόν είναι ελαττωματικό, ή έχει γίνει λάθος αποστολή από εμάς. Σε αντίθετη περίπτωση τα μεταφορικά της νέας αποστολής ανέρχονται στα 5 ευρώ.

 

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ

Μας ενημερώνετε μέσω mail στο info@yourcloset.gr γράφοντας το ονοματεπώνυμό σας, το προϊόν αγοράς, τον αριθμό της παραγγελίας, καθώς και την ημερομηνία παραλαβής του δέματος και μας γράφετε ότι επιθυμείτε επιστροφή χρημάτων. Επίσης, στο ίδιο mail γράφετε τα στοιχεία του τραπεζικού σας λογαριασμού για να πραγματοποιηθεί η επιστροφή. Η επιστροφή χρημάτων γίνεται με την αντικαταβολή του αντιτίμου (χωρίς τα μεταφορικά) και πραγματοποιείται εντός 10 εργάσιμων ημερών από την ημέρα αποστολής του mail και αφού έχει γίνει η επιστροφή του προϊόντος και παραλαβή του από εμάς.

Τι πρέπει να γνωρίζετε για τις επιστροφές:

Για να γίνει δεκτή η επιστροφή, πρέπει το προϊόν να πληρεί τις εξής προϋποθέσεις:

  • Το προϊόν να είναι σε καλή κατάσταση (να μην έχει σπάσει και να μην είναι γδαρμένο, φθαρμένο, πλυμένο, σιδερωμένο).
  • Να μην υπάρχει φθορά που έχει προκληθεί από χρήση.
  • Να διαθέτει την αρχική συσκευασία και τις ετικέτες.
  • Μέσα στο δέμα πρέπει να περιέχεται η απόδειξη αγοράς.
  • Η επιστροφή του προϊόντος γίνεται στην διεύθυνση: E.V.C. Μ.Ε.Π.Ε. - Μητροπόλεως 17 - Τ.Κ 52100 - Καστοριά - Υπόψιν e-shop
  • Η αποστολή γίνεται μόνο μέσω της courier που θα σας υποδείξουμε και με δική μας χρέωση.