Αποστολή & Παράδοση

 

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

Στην Ελλάδα

Το yourcloset.gr αποστέλλει τα προϊόντα της την επόμενη εργάσιμη ημέρα από την ημερομηνία της παραγγελίας μέσω των courier: ACS/Γενικής Ταχυδρομικής/ΕΛΤΑ 'πόρτα-πόρτα' ανάλογα με την περιοχή που εξυπηρετούν καλύτερα.

Τα έξοδα αποστολής στην Ελλάδα άνω των 30  είναι δωρεάν, σε αντίθετη περίπτωση υπάρχει extra επιβάρυνση 2,5 € 

Στην Κύπρο

Το yourcloset.gr αποστέλλει τα προϊόντα για Κύπρο κάθε Τετάρτη μέσω της Γενικής Ταχυδρομικής

Τα έξοδα αποστολής στην Κύπρο είναι 15 € ανεξαρτήτου ποσού παραγγελίας.

ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

Στην Ελλάδα

  • Ο χρόνος παράδοσης ενός δέματος μπορεί να διαρκέσει από 2 έως 3 εργάσιμες ημέρες αναλόγως με την διεύθυνση του παραλήπτη.*
  • Οι παραδόσεις των δεμάτων εκτελούνται καθημερινά εκτός από τις Κυριακές και τις αργίες.
  • Η παράδοση γίνεται στην ακριβή διεύθυνση που καθορίζεται από τον πελάτη (είτε είναι η κατοικία του ή ο χώρος εργασίας του, ή παραλαβή από το κοντινότερο υποκατάστημα της ACS/Γενικής Ταχυδρομικής/ΕΛΤΑ στην πόλη του).

Στην Κύπρο

  • Ο χρόνος παράδοσης ενός δέματος μπορεί να διαρκέσει από 3 έως 7 εργάσιμες ημέρες αναλόγως με την διεύθυνση του παραλήπτη.*
  • Οι παραδόσεις των δεμάτων εκτελούνται καθημερινά εκτός από τις Κυριακές και τις αργίες.
  • Η παράδοση γίνεται στην ακριβή διεύθυνση που καθορίζεται από τον πελάτη (είτε είναι η κατοικία του ή ο χώρος εργασίας του, ή παραλαβή από το κοντινότερο υποκατάστημα της Γενικής Ταχυδρομικής στην πόλη του).

Το yourcloset.grαπαλλάσσεται από οποιασδήποτε ευθύνη σε περιπτώσεις καθυστέρησης ή/και αδυναμίας παράδοσης η οποία οφείλεται σε λόγους ανωτέρας βίας όπως (π.χ. κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες κ.λπ.)

Εάν υπάρξει αδυναμία παράδοσης του δέματος εξαιτίας του αγοραστή και ξεπεράσει την καθορισμένη προθεσμία της κούριερ για παραλαβή (7 ημέρες), το δέμα επιστρέφεται στον πωλητή (yourcloset.gr) ο οποίος απαλλάσσεται από την υποχρέωση να αποστείλει την παραγγελία. Παρακαλούμε, σημειώστε πως σε περίπτωση που αρνηθείτε να παραλάβετε το προιόν, ενώ η παραγγελία σας έχει εκτελεστεί κανονικά, υποχρεούστε να πληρώσετε το διπλάσιο του κόστους μεταφοράς.


*Συμπληρωματικές πληροφορίες θα μπορούν να ζητηθούν για την επικύρωση της αγοράς σας. Συνεπώς, και προκειμένου να αποφύγετε οποιαδήποτε καθυστέρηση, σας καλούμε να πραγματοποιήσετε την παραγγελία σας χρησιμοποιώντας κατ’ ελάχιστον μια ενεργή και κατοχυρωμένη ή επαγγελματική διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και έναν αριθμό τηλεφώνου για να μπορούμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας.