Όροι χρήσης

Καλώς ήλθατε στο yourcloset.gr. Οι παρόντες όροι διέπουν τη σχέση μεταξύ των χρηστών με το ηλεκτρονικό κατάστημα yourcloset.gr για την (πώληση και / ή) αγορά προϊόντων. Η χρήση προϋποθέτει ανεπιφύλακτη αποδοχή των όρων αυτών. Κάνοντας κλικ στο κουμπί της ιστοσελίδας yourcloset.gr θεωρείτε ότι αποδέχεστε και συμφωνείτε με τους όρους και τις προϋποθέσεις αυτές, οι οποίες είναι σύμφωνες με τις απαιτήσεις της προστασίας των καταναλωτών και άλλους κανονισμούς που ισχύουν στη Ευρωπαϊκή Ένωση.

 

ΟΡΟΙ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ

 • Η ‘επίσκεψη’ του ηλεκτρονικού καταστήματος www.yourcloset.gr. είναι εντελώς δωρεάν και προσβάσιμη από όλο τον κόσμο.
 • Για να πραγματοποιηθεί αγορά από το ηλεκτρονικό κατάστημα, απαιτείται εγγραφή με e-mail και με τον επιθυμητό κωδικό πρόσβασης ή χρειάζονται τα εξής στοιχεία του παραλήπτη: ονοματεπώνυμο, e-mail, τηλέφωνο και διεύθυνση αποστολής. Η εγγραφή είναι εντελώς δωρεάν και γίνεται με τη συμπλήρωση της φόρμας εγγραφής. Εγγεγραμμένοι πελάτες είναι σε θέση να επωφεληθούν από όλες τις υπηρεσίες του καταστήματος.
 • Το yourcloset.gr καταχωρεί και επεξεργάζεται τα προσωπικά δεδομένα των χρηστών βάση του ευρωπαϊκού νόμου περί προστασίας προσωπικών δεδομένων (PDP) και έχει το δικαίωμα να τα χρησιμοποιεί μόνο για τις ανάγκες του ηλεκτρονικού καταστήματος και όχι για άλλους σκοπούς ή να τα αποκαλύψει σε τρίτους.
 • Το yourcloset.gr λειτουργεί σύμφωνα με τους όρους και προυποθέσεις που ορίζει το Ύπουργείο Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας' για την προστασία του καταναλωτή : http://www.efpolis.gr/el/emimerosi-katanaloton.html
 • Όλες οι τιμές των προϊόντων είναι σε ευρώ και περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24%.

 

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Τα προσωπικά δεδομένα που δηλώνετε (όνομα, διεύθυνση, τηλέφωνο, ηλεκτρονική διεύθυνση κλπ), προορίζονται αποκλειστικά και μόνο για την διασφάλιση της λειτουργίας των υπηρεσιών του site, και την πραγματοποίηση παραγγελίας σε αυτό. Το yourcloset.gr επεξεργάζεται τα δεδομένα αυτά τηρώντας τις διατάξεις του νόμου 2472/1997, με σκοπό την υλοποίηση της παραγγελίας του πελάτη και με κανένα τρόπο δεν τα αποκαλύπτει ή δημοσιοποιεί.

 

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ

Το yourcloset.gr δεσμεύεται όσον αφορά στην εξασφάλιση της ασφάλειας και της ακεραιότητας των δεδομένων που συλλέγει σχετικά με τους χρήστες της ιστοσελίδας του και για το λόγο αυτό λαμβάνει τα αναγκαία μέτρα, ώστε να προστατεύονται τα προσωπικά δεδομένα που εσείς οι χρήστες παρέχετε με οποιοδήποτε τρόπο. Αυτές οι διαδικασίες προστατεύουν τα δεδομένα των χρηστών από οποιαδήποτε μη επιτρεπόμενη πρόσβαση ή αποκάλυψη, απώλεια ή κακή χρήση, και αλλαγή ή καταστροφή.

Η υπηρεσία i-bank e-commerce της Εθνικής Τράπεζας με χρήση καρτών αποτελεί μία ασφαλή και αξιόπιστη λύση  για την πραγματοποίηση και διαχείριση των συναλλαγών πληρωμών μέσω του e-shop της επιχείρησής μας, δεδομένου ότι:

• Πρόκειται για ένα πλήρως πιστοποιημένο σύστημα, κατά το διεθνές πρότυπο ασφαλείας PCI DSS.

• Υποστηρίζει συναλλαγές 3D MasterCard® SecureCode™/Verified by VISA: Εφ' όσον ο πελάτης κάτοχος της κάρτας είναι εγγεγραμμένος στην υπηρεσία MasterCard® SecureCode™ ή Verified by VISA της εκδότριας τράπεζας, παρέχεται η δυνατότητα ταυτοποίησής του μέσω του Προσωπικού Μυστικού Κωδικού του

 

ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ

Για να πραγματοποιηθεί μια παραγγελία στο ηλεκτρονικό κατάστημα, ο χρήστης πρέπει να προσδιορίσει την έγκυρη διεύθυνση του e-mail του, τη σωστή διεύθυνση για την παράδοση της παραγγελίας καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας: ονοματεπώνυμο & τηλέφωνο. Όταν η παραγγελία καταχωρηθεί στέλνεται μήνυμα επιβεβαίωσης στο e-mail του χρήστη όπου αναφέρονται τα δεδομένα της παραγγελίας, ο αριθμός παραγγελίας, η ώρα και η ημερομηνία που πραγματοποιήθηκε η παραγγελία

Στο yourcloset.gr μπορείτε να δώσετε την παραγγελία σας ως εξής:

Δημιουργήστε τον λογαριασμό σας, συνδεθείτε και επιλέξτε το μοντέλο, το χρώμα και το μέγεθος του προϊόντος. Με το "Αγορά" προσθέστε τα επιθυμητά είδη στο καλάθι και πατήστε "Ολοκλήρωση αγορών." Κάντε κλικ στο κουμπί "Προχωρήστε στο ταμείο", εισαγάγετε τα στοιχεία σας (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση παράδοσης, πόλη,τ.κ ,τηλέφωνο επικοινωνίας) και επιλέξτε τη μέθοδο πληρωμής που προτιμάτε και ολοκληρώνεται η παραγγελία κάνοντας κλικ στο κουμπί "Επιβεβαίωση παραγγελίας".

Σε περίπτωση που δεν επιθυμείτε να εγγραφείτε, μπορείτε να ολοκληρώσετε την παραγγελία σας με λογαριασμό επισκέπτη βάζοντας πάλι τα στοιχεία σας. (Σε αυτήν την περίπτωση δεν μπορείτε να δείτε την εξέλιξη της παραγγελίας σας ούτε να επωφεληθείτε από τις υπηρεσίες του e-shop πχ εκπτωτικά κουπόνια κλπ)

Όταν η παραγγελία καταχωρηθεί στέλνεται μήνυμα επιβεβαίωσης στο e-mail του χρήστη όπου αναφέρονται τα δεδομένα της παραγγελίας ,ο αριθμός παραγγελίας, η ώρα και η ημερομηνία που πραγματοποιήθηκε η παραγγελία

Ο σύμβουλός μας θα επικοινωνήσει μαζί σας μέσω τηλεφώνου, εάν χρειάζονται περαιτέρω διευκρινίσεις σχετικά με την παραγγελία.

Οι παραγγελίες στο www.yourcloset.gr γίνονται δεκτές όλο το 24ωρο και 7 ημέρες την εβδομάδα.


Οι παραγγελίες που καταχωρούνται με λάθος δεδομένα και δεν μπορέσουμε να επικοινωνήσουμε εντός 48 ωρών απο την παραλαβή της παραγγελίας με τον αγοραστή, ακυρώνονται ενημερώνοντάς τον μέσω e-mail.

 

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

Στην Ελλάδα

Το yourcloset.gr αποστέλλει τα προϊόντα της την επόμενη εργάσιμη ημέρα από την ημερομηνία της παραγγελίας μέσω των courier: ACS/Γενικής Ταχυδρομικής/ΕΛΤΑ 'πόρτα-πόρτα' ανάλογα με την περιοχή που εξυπηρετούν καλύτερα.

Τα έξοδα αποστολής στην Ελλάδα άνω των 30  είναι δωρεάν, σε αντίθετη περίπτωση υπάρχει extra επιβάρυνση 2,5 € 

Στην Κύπρο

Το yourcloset.gr αποστέλλει τα προϊόντα για Κύπρο κάθε Tετάρτη μέσω της Γενικής Ταχυδρομικής

Τα έξοδα αποστολής στην Κύπρο είναι 15 € ανεξαρτήτου ποσού παραγγελίας.

ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

Στην Ελλάδα

 • Ο χρόνος παράδοσης ενός δέματος μπορεί να διαρκέσει από 2 έως 3 εργάσιμες ημέρες αναλόγως με την διεύθυνση του παραλήπτη.*
 • Οι παραδόσεις των δεμάτων εκτελούνται καθημερινά εκτός από τις Κυριακές και τις αργίες.
 • Η παράδοση γίνεται στην ακριβή διεύθυνση που καθορίζεται από τον πελάτη (είτε είναι η κατοικία του ή ο χώρος εργασίας του, ή παραλαβή από το κοντινότερο υποκατάστημα της ACS/Γενικής Ταχυδρομικής/ΕΛΤΑ στην πόλη του).

Στην Κύπρο

 • Ο χρόνος παράδοσης ενός δέματος μπορεί να διαρκέσει από 3 έως 7 εργάσιμες ημέρες αναλόγως με την διεύθυνση του παραλήπτη.*
 • Οι παραδόσεις των δεμάτων εκτελούνται καθημερινά εκτός από τις Κυριακές και τις αργίες.
 • Η παράδοση γίνεται στην ακριβή διεύθυνση που καθορίζεται από τον πελάτη (είτε είναι η κατοικία του ή ο χώρος εργασίας του, ή παραλαβή από το κοντινότερο υποκατάστημα της Γενικής Ταχυδρομικής στην πόλη του).

Το yourcloset.grαπαλλάσσεται από οποιασδήποτε ευθύνη σε περιπτώσεις καθυστέρησης ή/και αδυναμίας παράδοσης η οποία οφείλεται σε λόγους ανωτέρας βίας όπως (π.χ. κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες κ.λπ.)

Εάν υπάρξει αδυναμία παράδοσης του δέματος εξαιτίας του αγοραστή και ξεπεράσει την καθορισμένη προθεσμία της κούριερ για παραλαβή (7 ημέρες), το δέμα επιστρέφεται στον πωλητή (yourcloset.gr) ο οποίος απαλλάσσεται από την υποχρέωση να αποστείλει την παραγγελία. Παρακαλούμε, σημειώστε πως σε περίπτωση που αρνηθείτε να παραλάβετε το προιόν, ενώ η παραγγελία σας έχει εκτελεστεί κανονικά, υποχρεούστε να πληρώσετε το διπλάσιο του κόστους μεταφοράς.


*Συμπληρωματικές πληροφορίες θα μπορούν να ζητηθούν για την επικύρωση της αγοράς σας. Συνεπώς, και προκειμένου να αποφύγετε οποιαδήποτε καθυστέρηση, σας καλούμε να πραγματοποιήσετε την παραγγελία σας χρησιμοποιώντας κατ’ ελάχιστον μια ενεργή και κατοχυρωμένη ή επαγγελματική διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και έναν αριθμό τηλεφώνου για να μπορούμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας.

 

 

 ΠΛΗΡΩΜΗ

Η πληρωμή των παραγγελθέντων προϊόντων μπορεί να γίνει με τους εξής τρόπους:

 • Πληρωμή μέσω πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας
 • Πληρωμή μέσω Paypal
 • Αντικαταβολή
 • Τραπεζική Κατάθεση

 

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

Έχετε το δικαίωμα να το επιστέψετε εντός 14 ημερών από την ημέρα παραλαβής της παραγγελίας σας!

Η επιστροφή των προϊόντων πραγματοποιείται όταν αυτά δεν πληρούν κάποιες προδιαγραφές όπως:

 • Ελαττωματικό προϊόν από εργοστασιακό λάθος / Απουσιάζει κάποιο μέρος του προϊόντος.
 • Έλαβε λάθος προϊόν.
 • Δεν αντιστοιχεί στο μέγεθος ή / και χρώμα που ζητήθηκε.
 • Έχει υποστεί φθορά κατά την μεταφορά του.

Μόνο εάν συντρέχει κάποιος από τους παραπάνω λόγους μπορεί να γίνει δεκτή η επιστροφή χωρίς χρέωση. Σε κάθε άλλη περίπτωση επιβαρύνεται ο καταναλωτής με έξοδα 5 ευρώ τα οποία τα πληρώνει αντικαταβολή με την παραλαβή του καινούργιου προιόντος

Επίσης ο αγοραστής έχει το δικαίωμα να αρνηθεί το δέμα κατά την παραλαβή του από την courier εάν η παραλαβή έχει καθυστέρηση πάνω από 7 εργάσιμες ημέρες χωρίς να υπάρχουν λόγοι ανωτέρας βίας.

Κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας, οφείλετε να ελέγξετε ότι τα προϊόντα αντιστοιχούν στην παραγγελία σας και να μας ενημερώσετε, σε αντίθετη περίπτωση, μέσω mail στο info@yourcloset.gr για οποιαδήποτε ανωμαλία σχετική με τυχόν ελαττώματα ή την ποσότητα των προϊόντων, εντός 4 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία παραλαβής της παραγγελίας σας. Οποιαδήποτε αίτηση για επιστροφή διατυπωθεί εκτός αυτής της προθεσμίας δε θα μπορεί να γίνει δεκτή και απαλλάσσει την εταιρία από κάθε ευθύνη προς τον Πελάτη, με αποτέλεσμα να λογίζεται ότι αποδέχεσθε τα προϊόντα ως έχουν κατά την παράδοσή τους και να μην μπορεί να γίνει δεκτή οποιαδήποτε αλλαγή τους.

 

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε το προϊόν από παραδομένη παραγγελία , εντός 14 ημερολογιακών ημερών, μέσω της courier και να ζητήσετε την αντικατάστασή του με άλλο μέγεθος / προϊόν ή να ζητήσετε επιστροφή χρημάτων

 

-Αλλαγή με άλλο προιόν

Μας ενημερώνετε μέσω mail στο info@yourcloset.gr γράφοντας το ονοματεπώνυμό σας, το προϊόν αγοράς, τον αριθμό της παραγγελίας, καθώς και την ημερομηνία παραλαβής του δέματος και μας γράφετε ότι θέλετε να κάνετε επιστροφή. Μπορείτε να ζητήσετε αντικατάσταση προϊόντος (αλλαγή χρώματος ή αλλαγή μεγέθους), ή αλλαγή του προϊόντος με κάποιο άλλο γράφοντας στο mail το νέο προϊόν που θέλετε να παραγγείλετε. Σε αντίθετη περίπτωση, μπορείτε να παραγγείλετε μέσω του site μέσα σε διάστημα 14 ημερών το νέο προϊόν και μέσα στα σχόλια να αναφέρετε ότι είναι αλλαγή με τον κωδικό της προηγούμενής σας παραγγελίας.


Στη συνέχεια, εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής, μας στέλνετε το προϊόν που θέλετε να αλλάξετε με courier που θα σας υποδείξουμε εμείς και χρέωση δική μας πίσω. Από τη στιγμή που θα παραλάβουμε το δέμα, χρειάζονται 7 εργάσιμες ημέρες για να επεξεργαστεί η παραγγελία σας που επιστρέφει σε μας. Στη συνέχεια σας στέλνουμε το νέο προϊόν.


Η αλλαγή ή αντικατάσταση προϊόντων γίνεται με επιλογή προϊόντος ίσης ή μεγαλύτερης αξίας από το προϊόν της επιστροφής. Σε περίπτωση μεγαλύτερης αξίας, ο αγοραστής πληρώνει τη διαφορά. Επίσης τα μεταφορικά της καινούργιας αποστολής είναι δωρεάν, εφόσον το προϊόν είναι ελαττωματικό, ή έχει γίνει λάθος αποστολή από εμάς. Σε αντίθετη περίπτωση τα μεταφορικά της νέας αποστολής ανέρχονται στα 5 ευρώ.

 

-Επιστροφή χρημάτων

Μας ενημερώνετε μέσω mail στο info@yourcloset.gr γράφοντας το ονοματεπώνυμό σας, το προϊόν αγοράς, τον αριθμό της παραγγελίας, καθώς και την ημερομηνία παραλαβής του δέματος και μας γράφετε ότι επιθυμείτε επιστροφή χρημάτων. Επίσης, στο ίδιο mail γράφετε τα στοιχεία του τραπεζικού σας λογαριασμού για να πραγματοποιηθεί η επιστροφή. Η επιστροφή χρημάτων γίνεται με την αντικαταβολή του αντιτίμου (χωρίς τα μεταφορικά) και πραγματοποιείται εντός 10 εργάσιμων ημερών από την ημέρα αποστολής του mail και αφού έχει γίνει η επιστροφή του προϊόντος και παραλαβή του από εμάς.

 

Τι πρέπει να γνωρίζετε για τις επιστροφές:

Για να γίνει δεκτή η επιστροφή, πρέπει το προϊόν να πληρεί τις εξής προϋποθέσεις:

 • Το προϊόν να είναι σε καλή κατάσταση (να μην έχει σπάσει και να μην είναι γδαρμένο, φθαρμένο, πλυμένο, σιδερωμένο).
 • Να μην υπάρχει φθορά που έχει προκληθεί από χρήση.
 • Να διαθέτει την αρχική συσκευασία και τις ετικέτες.
 • Μέσα στο δέμα πρέπει να περιέχεται η απόδειξη αγοράς.
 • Η επιστροφή του προϊόντος γίνεται στην διεύθυνση: E.V.C. Μ.Ε.Π.Ε. - Μητροπόλεως 17- Τ.Κ 52100 - Καστοριά - Υπόψιν e-shop
 • Η αποστολή γίνεται μόνο μέσω της courier που θα σας υποδείξουμε και με δική μας χρέωση.

ΑΛΛΑΓΕΣ ΟΡΩΝ ΧΡΗΣΗΣ

To yourcloset.gr  διατηρεί το δικαίωμα, να τροποποιεί, διορθώνει ή/και βελτιώνει, αλλάζει, αναστέλλει ή τερματίσει οποιοδήποτε τμήμα της ιστοσελίδας ή του περιεχομένου της περιλαμβανομένων των παρόντων όρων και προϋποθέσεων χρήσης, τις υπηρεσίες και τα προϊόντα που διατίθενται μέσω αυτής, περιλαμβανομένης ακόμα της πρόσβασής σας σε αυτή, οποιαδήποτε χρονική στιγμή χωρίς προειδοποίηση. Η συνέχιση της χρήση της ιστοσελίδας κατόπιν τοποθέτησης των τροποποιήσεων σε αυτή θα δηλώνει την εκ μέρους σας αποδοχή τους.

 

ΕΥΘΥΝΗ ΧΡΗΣΤΗ

Οι χρήστες της ιστοσελίδας αποδέχονται ότι δεν θα χρησιμοποιούν το ηλεκτρονικό κατάστημα για αποστολή, δημοσίευση, αποστολή με e-mail ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε περιεχομένου είναι παράνομο, βλαβερό, απειλητικό, προσβλητικό, ενοχλητικό, συκοφαντικό, δυσφημιστικό, χυδαίο, άσεμνο, αποτελεί παραβίαση του απορρήτου κάποιου άλλου, δείχνει εμπάθεια, ή εκφράζει φυλετικές, εθνικές ή άλλες διακρίσεις, δύναται να προκαλέσει βλάβες σε ανήλικους με οποιονδήποτε τρόπο, δεν δικαιούται να μεταδοθεί σύμφωνα με την νομοθεσία ή τις συμβατικές ή διαχειριστικές σχέσεις, παραβιάζει οποιαδήποτε ευρεσιτεχνία, εμπορικό σήμα, εμπορικό μυστικό, πνευματικά δικαιώματα  ή άλλα ιδιοκτησιακά δικαιώματα τρίτων, περιέχει ιούς λογισμικού ή οποιουσδήποτε άλλους κώδικες, αρχεία ή προγράμματα, που έχουν σχεδιαστεί με σκοπό την διακοπή, την πρόκληση βλάβης, την καταστροφή ή τον εξοπλισμό της λειτουργίας οποιουδήποτε λογισμικού ή υλικού υπολογιστών, ηθελημένα ή αθέλητα παραβαίνει την ισχύουσα ελληνική και κοινοτική νομοθεσία και των διατάξεων αυτής, δύναται να παρενοχλήσει τρίτους με οποιοδήποτε τρόπο και οποιοδήποτε περιεχόμενο χρησιμοποιείται για συλλογή ή αποθήκευση προσωπικών δεδομένων σχετικά με άλλους χρήστες.